maakplaats 021 fellowship

Nederland heeft een nieuwe generatie kritische makers en uitvinders nodig. We leven in een maatschappij die steeds sneller digitaliseert.
Een groot deel van de kinderen zal een beroep gaan uitoefenen dat nu nog niet bestaat. Het is van belang dat ze vaardigheden ontwikkelen die horen bij de 21ste eeuw. Creatieve en technische vaardigheden, maar ook ondernemen en samenwerken.

Maakonderwijs helpt daarbij. Door iets te maken leer je hoe dingen werken, oplossingen creëren, de wereld beter begrijpen én deze te beïnvloeden. Belangrijke skills dus. Het fellowship is de perfecte start om zélf aan de slag te gaan met maakonderwijs in jouw klas.

 
 

over het fellowship

Het Maakplaats 021 Fellowship progamma is een uniek trainingsprogramma voor PO en VO docenten uit Amsterdam.

Wat kun je verwachten?

Als fellow ga je intensief aan de slag met maakonderwijs, digitale fabricage en 21st century skills.
In verschillende kennismakings- en verdiepingstrainingen leer je stap voor stap om te gaan met de verschillende technieken en machines. Zo kun je deze later zelfstandig toepassen met je eigen klas. Ons team van maakplaats-coaches staat voor je klaar om je te begeleiden in de
wondere wereld van het maken.

Na de trainingen word je verbonden aan één van de maakplaatsen in de buurt van jouw school. Zo maken we van de maakplaatsen een gedeeld technieklokaal voor scholen uit de omgeving, waar leraren samen met hun klas kunnen leren.

Het fellowship gaat weer van start in januari 2020, en kost €600 per deelnemer. Vraag via het formulier hieronder gratis en vrijblijvend meer informatie aan.

vraag meer informatie aan

Naam *
Naam
Waar ben je werkzaam?
Heb je vragen of opmerkingen?

ervaringen