Scholen: kom maken met je klas!

Wist je dat schoolklassen bijna elke doordeweekse ochtend in alle drie de maakplaatsen welkom zijn om spelenderwijs te komen leren? Onder begeleiding van deskundige coaches kunnen leerlingen werken aan hun 21st century skills.

Foto: Waag Society

Foto: Waag Society

Sinds de start van Maakplaats 021 in februari van dit jaar staat de teller al op ruim 2.000 bezoeken aan de inmiddels drie locaties. Het gaat hierbij niet om unieke bezoeken, want veel kinderen komen wekelijks terug. Samen met de kernpartners werken we aan programmering op de drie locaties, met op vier middagen naschoolse programma’s voor jongeren uit de buurt. Overdag kunnen scholen gebruik maken van de maakplaatsen, onder begeleiding uiteraard van onze deskundige coaches. Een ambitie is nog om ook in de avonduren en in het weekend stadmakers, kunstenaars en creatieven te betrekken in een buurtprogramma.

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid één van de maakplaatsen overdag te bezoeken met je schoolklas? Bekijk dan de informatie voor scholen en neem contact met ons op!