Maakplaats Meet Up #3: Maak kennis met de makers van Nieuw-West!

Samen maken we de buurt. Van creatieve dromer tot noeste arbeider. Hoog tijd dus om deze makers het podium te geven dat ze verdienen! Tijdens Maakplaats Meet Ups geven we het woord aan creatieven uit de buurt. Op donderdag 14 juni vindt de derde editie plaats in Maakplaats 021 Slotermeer, waarvoor we inspirerende makers uit Amsterdam Nieuw-West samenbrengen.

Wie zijn deze makers? Wat maken ze? Waarom doen zij wat ze doen? En hoe kunnen we elkaar versterken? Die vragen staan centraal tijdens de Maakplaats Meet Ups. Voor de derde Meet Up hebben we o.a. de lokale initiatieven zoals het Street Art Museum Amsterdam en Bakkerij de Eenvoud op het programma staan.

Beeld:    Jeroen Mirck 

Beeld:  Jeroen Mirck 

Het programma

  • Anna Stolyarova: is directeur van het Street Art Museum Amsterdam, deze grote kunstwerken zijn niet te missen in het straatbeeld van Amsterdam Nieuw-West.

  • Peik Suyling: is social designer van het project Bakkerij de Eenvoud. De eerste oven bouwde hij in een schaftkar waarin hij op lokatie brood kan bakken. Momenteel wordt de oven veel in Amsterdam Nieuw-West gebruikt bij Buurtwerkplaats Noorderhof.

  • Roel Schoenmakers: is initiatiefnemer van Cascoland, een kunstenaarsnetwerk dat zich bezighoudt met de publieke ruimte en dat al jarenlang actief is in de Kolenkitbuurt. Nu trekken ze deze ervaringen door naar Cascoland Van Deyssel in Nieuw-West!

Locatie en tijden
Maakplaats 021 Slotermeer
Slotermeerlaan 103E, 1064 JN Amsterdam
020 613 1067

Aanvang 14 juni, 18.30 uur inloop met lokale catering!

De Maakplaats Meet Up is gratis toegankelijk. Vergeet niet te reserveren via: https://dezwijger.nl/programma/makers-van-nieuw-west