Maakplaats 021 is onderdeel van Summer Camp Oosterdok!

In de eerste week van de zomervakantie, van 23 tot en met 26 juli, organiseert Bureau Marineterrein Amsterdam voor het eerst Summer Camp Oosterdok: vier dagen technologie, spelen, ontdekken en sporten voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Maakplaats 021 is onderdeel van dit project en verzorgt een deel van het programma! Wil je je aanmelden, vul dan hier het inschrijfformulier in.

Tijdens dit zomerkamp kun je kennismaken met robotica, fashion, leren programmeren, 3D-printen of games maken. Bij Summer Camp Oosterdok kun je uit vijf hoofdprogramma’s kiezen:

  1. Make-it-yourself
  2. Gaming & VR
  3. Coding & robots
  4. Smart fashion
  5. Urban sports

Jouw hoofdprogramma duurt twee dagen. Daarnaast is er voor ieder groepje één dag sport, en één ander interessant dagprogramma.

Summer Camp Oosterdok_poster_klein.jpg

Praktische zaken en aanmelden
Summer Camp Oosterdok is van 23 tot en met 26 juli 2018, de eerste week van de zomervakantie. Het is een dagprogramma, dus zonder overnachtingen. Elke dag begint om 8.30 uur met het ontbijt en eindigt rond 17.00 uur. Je betaalt € 40 voor het hele programma, dus mét eten en drinken (ontbijt en lunch). Heb je een Stadspas, dan betaal je € 30. De prijs is met opzet laag gehouden zodat Summer Camp Oosterdok voor alle jongeren toegankelijk blijft. Je ouders/verzorgers kunnen vrijwillig een extra bijdrage betalen of meehelpen bij de BBQ op 26 juli. Hierover wordt ook een vraag gesteld in het inschrijfformulier.

Let op: je kunt je tot en met 18 juli aanmelden. Je inschrijving is definitief wanneer ook de betaling binnen is. Jouw ouder(s)/voogd ontvangen hierover meer informatie per e-mail. Wil je meedoen? Vul dan hier het inschrijfformulier in.