maakplaats 021 oosterdok

Robots programmeren of aan de slag met de 3D-printer? Kom dan langs bij een van de workshops in Maakplaats 021 Oosterdok! Je vindt de maakplaats op de jeugdetage.

Let op: van 23 juli t/m 10 augustus zijn er geen reguliere activiteiten, maar ben je welkom bij ons speciale zomerprogramma: kettingreacties bouwen! Van 11 augustus t/m 2 september zijn de maakplaatsen gesloten. 

Bezoekadres:
Maakplaats 021 Oosterdok / Centrale OBA
Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam
020 523 0900

activiteiten voor kinderen

 

Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om te komen maken tijdens onze doorlopende workshops. Deelname is gratis en aanmelding vooraf is niet nodig. Let op: van 23 juli t/m 10 augustus zijn er geen reguliere activiteiten, maar ben je welkom bij ons speciale zomerprogramma: kettingreacties bouwen! Van 11 augustus t/m 2 september zijn de maakplaatsen gesloten. 

bootcamps en workshops voor kinderen

Enthousiaste makers kunnen zich vastbijten in de materialen tijdens een van de speciale activiteiten die we in samenwerking met onze partners ontwikkelen! 
Aan deze activiteiten voor kinderen kunnen kosten verbonden zijn, klik op de activiteit voor meer informatie.

 

activiteiten voor volwassenen

 

Ook voor volwassen makers hebben we plek! Bekijk hieronder onze avondcursussen in samenwerking met de Volksuniversiteit.
Aan de activiteiten voor volwassenen kunnen kosten verbonden zijn, klik op de activiteit voor meer informatie.